Máte aktivovaný slevový kupón "CZ24NIK083". 
Zobrazují se Vám speciální ceny a slevy určené jen pro Vás. Zrušit slevový kupón můžete x
  • 2024 THA - Bangkok a prodloužený pobyt     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Prahy,
    Základní cena 4* hotely včetně snídaně

    • 02.10.2024 - 14.10.2024 (13 dnů)
      48.480 Kč za osobu
      Sleva: -16%
      Vybrat termín  
      «
  • 2024 THA - Bangkok a prodloužený pobyt     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Vídně,
    Základní cena 4* hotely včetně snídaně

    • 02.10.2024 - 14.10.2024 (13 dnů)
      45.970 Kč za osobu
      Sleva: -16%
      Vybrat termín  
      «

Program zájezdu:


1. den: Odlet do Bangkoku!
Cestujte pohodlně na letiště vlastním vozem. NIKAL již zaplatil za parkovací místo na celou dobu Vaší cesty (nutno rezervovat předem). Naše cesta začíná letem z Prahy nebo Vídně do Bangkoku, kam dorazíme odpočatí druhý den.

2. den: Přílet do Bangkoku
Náš průvodce Vás srdečně přivítá na letišti. Po vstupních formalitách jedeme do našeho hotelu v Hua Hin na první nocleh. Zbytek dne máte ve své režii. Večeře (v případě rezervovaného balíčku požitků).

3. den: Hua Hin!
Dnes po snídani vyrazíme na první poznávací zájezd (v rámci rezervace kulturního balíčku). Navštívíme Hua Hin, toto město nabízí dokonalý mix kultury, historie a přírody. Naši půldenní prohlídku začneme v Hua Hin na rušném místním trhu, kde můžete objevovat místní speciality a ručně vyráběné suvenýry. Poté navštívíme historické nádraží Hua Hin, architektonický skvost. Pokračujeme do paláce Maruekhathaiyawan, přímořského letního paláce z teakového dřeva, který nabízí pohled do královské historie. Prohlídku zakončíme návštěvou Khao Takiab, kde si můžete vychutnat chrám a působivé výhledy. Večeře ve Vašem hotelu (v rámci balíčku požitků) a přenocování.

4. den: Z Hua Hin do Kanchanaburi
Po snídani vyrazíme z Hua Hin do Kanchanaburi. Cestou navštívíme plovoucí trhy v Damnoen Saduak. Zde se dozvíme o tradičním způsobu obchodování v Thajsku na malých lodích. Po příjezdu do Kanchanaburi navštívíme muzeum Jeath, které je věnováno stavbě Železnice smrti během 2. světové války. Poté půjdeme k památníku Don-Rak, který je věnován těm, kteří zemřeli při stavbě železnice. Večeře (v rámci balíčku požitků) a přenocování v hotelu Felix River Kwai Resort.

5. den: Z Kanchanaburi do Ayutthayi
Po snídani naše cesta za poznáním pokračuje do Ayutthayi. Cestou pojedeme Železnicí smrti přes most na řece Kwai. Most postavili váleční zajatci během druhé světové války a proslavil se v mnoha filmech. Poté pokračujeme do Ayutthaye, starobylého královského města Thajska. Zde se ubytujeme v našem hotelu Classic Kameo. Večeře (v rámci balíčku požitků).

6. den: Z Ayutthaye do Bangkoku
Po snídani nás naše trasa zavede zpět do Bangkoku! Samozřejmě nejprve navštívíme chrámy Ayutthaya. Navštívíme Wat Mongkol Borpith s bronzovým Buddhou. Poté jdeme do Wat Phra Si Sanphet, Velkého chrámu. Wat Yai Chai Mongkol je závěrem naší prohlídky chrámu. Po příletu do Bangkoku máte možnost (v rámci kulturního balíčku) navštívit s námi Wat Arun a Thonburi Klongs. Zde cestujeme s dlouhými ocasními čluny po řece Chao Phraya a po kanálech Bangkoku. Přenocování v Novotel Bangkok Silom Road!

7. den: Bangkok!
Dnes je na pořadu dne jedno z nejrozmanitějších měst na světě, protože my v rámci kulturního balíčku prozkoumáme Bangkok. Vydáme se na prohlídku města a chrámu. Zde navštívíme Wat Traimit, Wat Pho, Wat Phra Kaew a Velký palác.

Tento den začneme návštěvou Wat Traimit, známého také jako Chrám Zlatého Buddhy. Tento impozantní Buddha je vyroben z masivního zlata a váží přibližně 5,5 tuny. Chrám se nachází ve čtvrti Chinatown a kromě hlavní atrakce nabízí také zajímavé pohledy do historie obrazu Buddhy a významu Zlatého Buddhy v thajské kultuře.

Naším dalším cílem je Wat Pho, Chrám ležícího Buddhy. Wat Pho je jedním z největších a nejstarších chrámů v Bangkoku a je domovem obrovské sochy ležícího Buddhy, která je 46 metrů dlouhá a pokrytá plátkovým zlatem. Chrám je také známý jako centrum tradičních thajských masáží. Procházka chrámovým komplexem Vás zavede kolem nádherných stúp a uměleckých nástěnných maleb.

Pokračujeme do Wat Phra Kaew, Chrámu smaragdového Buddhy, který je považován za nejposvátnější chrám v Thajsku. Smaragdový Buddha, malá, ale mimořádně uctívaná socha, se nachází v nádherně zdobené kapli v areálu Velkého paláce. Chrám zaujme svými uměleckými mozaikami a architektonickými detaily. Udělejte si čas a vychutnejte si zdobené budovy a duchovní atmosféru.

Velký palác, který se nachází hned vedle Wat Phra Kaew, je naším konečným cílem dne. Tento majestátní komplex byl až do poloviny 20. století oficiální rezidencí thajských králů. Velký palác zaujme svými působivými sály, pavilony a nádvořími, které se všechny vyznačují velkolepou architekturou a zdobenými dekoracemi. Za vidění stojí především trůnní sály a Chakri Maha Prasat. Večer v rámci balíčku požitků absolvujeme plavbu s večeří po řece Chao Praya. Přenocování v hotelu.

8-11. den: Bangkok – Odpočiňte si na ostrově Koh Chang!
Dnes po snídani se vydáme na jih plážového letoviska na ostrově Koh Chang. Po příletu si užijte pár dní relaxace v hotelu Awa Resort Koh Chang. Večeře (v rámci balíčku požitků).

12. den: Zpáteční cesta!
Po snídani máme ještě dnes čas užít si náš plážový hotel. Odpoledne se vrátíme na letiště, odkud se vydáme na cestu domů do Prahy / Vídně.

13. den: Zpáteční cesta do Prahy/Vídně!
Odpočiňte si při nočním letu do Prahy nebo Vídně, než ráno přistaneme v Praze / Vídni, dobře odpočatí a uvolnění s jedinečnými dojmy a vzpomínkami.


Důležité: Na tuto cestu potřebujete platný cestovní pas, který musí být platný ještě alespoň 6 měsíců po zahájení zpáteční cesty!

Cena nezahrnuje: Možné místní a pobytové taxy v hotelu. Osobní náklady. Další vstupy a výlety nad rámec programu. Případné spropitné pro řidiče a místního průvodce. Cestovní pojištění.
     
Poznámka: Změny v oblasti letu, hotelů a programu nejsou plánovány, zůstávají však vyhrazeny. Realizace zájezdu je podmíněna dosažením minimálního počtu 20 účastníků. O zrušení zájezdu z důvodu nedosažení minimálního počtu účastníků bude zákazník informován nejpozději 5 týdnů před jeho zahájením. Při zrušení zájezdu z důvodu nedosažení minimálního počtu účastníků, nemá zákazník právo na náhradu nákladů, které v souvislosti s plánovaným zájezdem vynaložil (například samostatně zakoupené letenky).

Cena zájezdu zahrnuje:

  • Let z Prahy nebo Vídně do Bangkoku a zpět
    1. 1 zavazadlo max. 20 kg na cestujícího
    2. 1 příruční zavazadlo max. 8 kg
    3. Bezplatný check-in na letišti!
  • Všechny transfery z letiště do hotelu a zpět
  • 6 nocí ve vybraných hotelech včetně snídaně během zájezdu
  • 4 noci v plážovém hotelu Awa Resort 4* na Koh Chang včetně snídaně
  • Česky mluvící NIKAL průvodce a místní průvodce


3 výlety v ceně:

  • Kanchanaburi - Jeath muzeum a vojenský hřbitov
  • Přejezd železnicí smrti přes most přes řeku Kwai!
  • Prohlídka chrámu Ayutthaya


Doporučujeme:

  • Kulturní balíček: Prohlídka města Hua Hin, Thonburi Klong a prohlídka Wat Arun v Bangkoku, Bangkok Temple and City Tour
  • Balíček požítků: 4 x večeře v hotelu/restauraci během zájezdu, 1 x plavba s večeří po Chao Praya v Bangkoku, 4 x večeře v plážovém hotelu Awa Koh Chang
  • Parkování na letišti ZDARMA (1x na rezervaci, nutno rezervovat předem)



Hotel Amari Hua Hin 4*


Hotel Felix River Kwai Resort 4*


Hotel Awa Resort 4* na Koh Chang